Fyra trollkarlar presenterar sig

Close-up Gala

Close-up magi sker på nära håll med en stor del fingerfärdighetsmagi. Den här föreställningen innehåller close-up magi av absolut världsklass med artister från hela världen.

Dani DaOrtiz är en av världens bästa kortmagiker som uppträder världen över. Han uppfinner nya tekniker, föreläser för andra trollkarlar och är en person som ständigt utvecklar trollkonsten.

Gaston är en modern varietéartist som sysslar med jonglering, magi, utbrytning och humor. Hans härliga göteborgscharm och träffsäkra humor kan få vem som helst på fall.

Från Spanien kommer Hector Mancha som är regerande världsmästare i scenmagi – och Grand Prix-vinnare 2015 – den bästa av de bästa! Akten Mancha vann med i världsmästerskapen är det få trollkarlar som vet hur man gör – om någon!

Trolleriet är hans stora passion. Jacob Schenström har trollat i över 20 år och började av en slump när han hittade en trolleribok på biblioteket. Idag trollar Jacob över hela världen har vunnit både SM & NM i Close-up magi med sin version av det klassiska bägarspelet. I senaste VM representerade Jacob Sverige i världsmästerskapen och kom på en femte plats.

 

· Close-up Gala ·

Lokal:
Tid:
19:00
Längd:
75 minuter
Genré:
Pris:
395 kr
 
Uppsala Magic & Comedy