Stå-Upp Uppsala!

Stand-up comedy har under de senaste åren varit oerhört populärt i Sverige. Allt började för drygt 20 år sedan när stand-up comedyn togs till Sverige. Under Uppsala Magic & Comedy kommer ni kunna se en stor variation av komiker med olika stil och smak. I Stå-Upp Uppsala får ni avnjuta just detta.

Carl Stanley åker land och rike runt för att uppträda på snart sagt alla Sveriges humorklubbar. Med rapphet och energi för han humor med stark igenkänningsfaktor. Under hösten 2016 har vi kunnat se honom i Parlamentet.

Lasse Nilsen är en av Sveriges mest erfarna komiker med över tio års erfarenhet från klubbscenen både i Sverige och utomlands. Förutom sin vassa politiska satir så är han något så ovanligt som en komiker med fem års utbildning på den legendariska mim-skolan L’ecole de mime d’Etienne Decroux i Paris. Något som gett honom en helt egen stil.

Ola Aurell skriver och framför humoristiska sånger. Han har synts i ”RAW” på Kanal 5, hörts i flera humorsammanhang i P3 och gjort stor succé på visfestivaler och humorscener över hela landet. Senast i somras kunde vi se Ola i Allsång på Skansen. Han arbetar även som improvisationskomiker. Ola har sedan 2012 gett ut skivor som Tio sånger med sensmoral och Sagor för trasiga barn som producerats av Johan Johansson.

· Stå-Upp Uppsala! ·

Tid:
16:00
Längd:
75 minuter
Språk:
Pris:
195 kr
 
Uppsala Magic & Comedy