Stand Up och radiohumor

I denna stå-upp show kommer ni få stifta bekantskap med ett gäng olika komiker. Vem vet, ni kanske redan har hört några av dessa i radio?

Josefin Sonck har på bara några år gjort sig ett namn som komiker och uppträder regelbundet på klubbar så som Norra Brunn och Raw.
Josefins humor är en blandning av absurda vardagsbetraktelser, sarkasmer och allmänt trams.

Elin Almén kör stand up på stora och små scener runt om i hela landet, hon driver humor-klubben Mixed comedy club i Stockholm, är programledare och gör sketch- och busringningsprogram i P3. Elins humor är absurd och energisk med hög igenkänningsfaktor.

Hela Baletten började som humorgrupp i radio och har bland annat gjort program i P3. I höstas satte de upp sin första scenshow. Hela Balettens humor är rolig, fartfylld och dum i hela huvudet.

Christer Engqvist hörs på morgonen i P4 Uppland där han får lyssnarna att både vakna och skratta. På kvällen är han komiker och har uppträtt i hela Sverige med en humor som beskrivits som ”ettrig, dryg och akademisk fast på ett bra sätt”.

Ami Hallberg Pauli är i grunden utbildad skådespelerska som mer och mer kommit att jobba med humor. Hon har tidigare jobbat på Stockholms fria teaterscener och som fast anställd i Stockholms Improvisationsteaters ensemble. Steget till stand up-världen tog Ami 2003 med debut på Norra Brunn. I och med detta fick Ami många spelningar på de stora klubbarna och engagemang på radio och i TV samt en egen klubb och egen show på Mosebacke i Stockholm. Ami har medverkat i SVT:s ”Stockholm Live”, kanal 5:s ”RAW”, varit komiker i P1:s ”Studio Ett – centralen” och nu senast sändes hennes egna show ”Ladies Fight” – med bara roliga kvinnor på scenen i SVT. Denna föreställning turnerar hon nu med.

· Stand Up och radiohumor ·

Lokal:
Tid:
21:00
Längd:
75 minuter
Språk:
Pris:
99 kr
 
Uppsala Magic & Comedy