Fönsterputsning i hela Sverige erbjuds

Fönsterputsningar i Sverige

Jourstäd kan hjälpa dig med dina behov av fönsterputsning ! Vi erbjuder professionell fönsterputsning till ett snabbt pris med kvalitetsgaranti, så att du kan lägga din tid och energi på viktiga saker. Innan vi kommer för att rengöra dina fönster är det här några saker du behöver veta.

Miljövänlig fönsterputs

Fönsterputs för miljön och människorna! Är du trött på att titta ut genom smutsiga fönster? Har du inte tid eller ork att göra det arbete som krävs för att rengöra dina fönster? Eller känner du att det inte ger det resultat du vill ha när du rengör dina fönster själv? Lämna det åt våra sakkunniga fönsterputsare och njut av att solljuset strömmar in genom dina fönster igen! Vi bryr oss om naturen och miljön och använder endast skandinaviska miljömärkta produkter för att rengöra dina fönster. Vi bryr oss också om våra anställda och tillämpar självklart kollektivavtal och rättvisa arbetsvillkor för dem. Dessutom vill vi att våra kunder ska vara 100 % nöjda med våra tjänster och därför ingår alltid en nöjd-kund-garanti.Din tillfredsställelse är av största vikt för oss och det finns inget vi inte gör för att se till att du är nöjd med oss!

Varför välja oss för fönsterputsning?

Välutbildad personal Alla våra anställda är välutbildade, vilket gör att vi kan erbjuda hög kvalitet på alla våra tjänster, inklusive fönsterputsning. Förutom hög kvalitet är säkerheten också viktig för oss, och därför har vi kollektivavtal som garanterar rättvisa och goda villkor på alla nivåer. En nöjd medarbetare gör ett bättre jobb, vilket leder till utmärkta resultat och nöjda kunder!

Försäkringar vid fönsterputsningen

Vårt företag ansvarar för våra anställdas säkerhet. Om en olycka skulle inträffa under fönsterputsningen har vi en försäkring som täcker skadorna, vilket garanterar din sinnesfrid och säkerhet. Självklart är våra anställda också väl försäkrade när de städar dina fönster. Rengöringsutrustning som krävs för fönsterputsning ingår. Vi tar vårt miljöansvar på största allvar. Därför ingår miljömärkta rengöringsmedel i vår fönsterputsning liksom i alla våra städtjänster. Du kan läsa mer om vårt engagemang för miljöansvar på webbplatsen. Vi svarar också gärna på dina frågor om det.

Kvalitetssäkring

Vi vill försäkra oss om att du är nöjd med vårt arbete och därför erbjuder en kvalitetsgaranti för våra fönsterputsare, oavsett om du är professionell eller privatkund. Om du inte är nöjd med någon aspekt av vårt arbete kan du kontakta oss så att vi snabbt kan rätta till situationen. Din tillfredsställelse är vår viktigaste nöje!