Äntligen Biljettsläpp

Nyheten kommer sannolikt inte dokumenteras i framtida generationers historieböcker, även om vi själva tycker att bedriften är värdig folkmassornas jubel, serpentiner, konfetti och slumpmässiga trumpetfanfarer. För ty idag, den första dagen av vintermånaden December, i vår herres år anno 2015, när solen står som högst på den ljusblå himlen, släpps äntligen biljetterna till världshistoriens andra upplaga av Uppsalas magi- och humorfestival.

Precis som vi förutsåg och hoppades på vid festivalens första upplaga 2014, så har festivalen växt till sig en smula. Den sker nu inte bara på ett ställe, utan festivalen 2016 involverar hela fem scener & platser utspridda över stan. Fem scener! Det är inte konstigt att det tinglar uppför ryggen på oss älskare av bra comedy och bra magi.

För bra comedy och bra trolleri är exakt vad som erbjuds! Showerna som ges är fyllda till bristningsgränsen med suveräna inhemska och internationella talanger. Allt från etablerade internationella storheter som John Cleese eller Barry & Stuart, till de allra senaste stjärnskotten inom humor och magi.

Och biljetterna till hela kalaset släpps alltså idag kl 12:00, 1 December, 2015. Du kan antingen köpa biljetterna via internet, via de ”Köp Biljett”-knappar som finns vid varje showbeskrivning. Eller, om du är analog av dig, så kan du köpa biljetter över disk på följande tre ställen: Biljetter till Invigningsshowen kan köpas på Reginateatern. För biljetter till ”Magiska Mysterier” med Magikergränd (som kommer hinna få premiär på deras TV-serie innan festivalen startar) och festivalens sista magikurs vänder du dig till Uppsala Stadsteater. Alla övriga biljetter säljs via & Kongress">Uppsala Konsert & Kongress.

Nu ligger bollen på din planhalva! Vill du ha en tredje upplaga av festivalen 2017, med ännu fler scener och legendariska artister? I så fall, nämn festivalen för vänner, grannar, sysslingar och pysslingar! Vi har bara skapat ramen och formen för festivalen – men det är du som kommer bestämma vår framtid! Gör det till en succé!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.