Belöna Glädjespridarna!

Vem sprider glädje?

Du tänker kanske inte på det, men du har dem överallt omkring dig! De vars goda humör alltid smittar av sig även när man själv planerat att frossa i negativitet. De som, utan att ens försöka, får dig att le även när det är motigt. Personer man regelbundet ser, men kanske inte känner, som ser dig i ögonen med en sprudlande blick och ett hemligt skratt och säger totalsumman av ditt matvaruköp med ett tonfall som får dig att gå iväg hummandes på en glad låt, medan surpellen som stal din parkeringsplats helt fallit bort ur minnet. Grannen som sa uppmuntrande ord när din familjemedlem var på sjukhuset. Vännen som fick dig att skratta när du tappat glasstruten i knät…

… De är lätta att glömma bort, dessa vardagens hjältar. Så låt oss för en gångs skull vända på steken! Det är dags att visa dem hur mycket vi uppskattar dem! Låt oss sprida glädje bland glädjespridarna! Festivalledningen har satt undan 500 biljetter till festivalens invigningsshow, för att fördelas bland femhundra av Uppsalas glädjespridare.

Eller är det du som vill vara glädjespridare?

Kanske har du någon i din närhet som behöver lite glädje i sin vardag? En person som varit med om en tragisk händelse? En person som drabbats av sjukdom, blivit av med jobbet, eller kanske bara är lite deppig. En person som skulle behöva en glädjefylld magisk stund?

Här har du chansen att nominera den person du tycker ska ha lite extra uppmärksamhet i form av att bli bjuden på en föreställning med magi och humor.

Har du en glädjespridare du vill nominera – eller är det i själva verket du som är glädjespridaren? Välkommen med din nominering!

Nomineringarna är stängda!

Vem ska uppmärksammas som

Uppsalas Glädjespridare?

500 biljetter bortskänkes!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Uppsala Magic & Comedy