En man trollar fram festivalens logotyp

Biljettsläpp 2017

Idag när solen står som högst på vår svenska vinterhimmel, släpps äntligen biljetterna till världshistoriens tredje upplaga av Uppsalas magi- och humorfestival.

Från festivalens första upplaga 2014 till dess andra upplaga 2016, så växte den betydligt. Så har skett igen! Festivalen 2017 involverar hela 20 scener & platser utspridda över stan. Tjugo scener!

För tredje gången erbjuder vi bra comedy och bra trolleri! Showerna som ges är fyllda till bristningsgränsen med suveräna inhemska och internationella talanger. Allt från etablerade internationella storheter som David Sousa till inhemska superstjärnor som Henrik Schyffert. De bästa av de bästa inom humor och magi.

Och biljetterna till hela kalaset släpps alltså idag kl 12:00, 8 December, 2016. Du kan antingen köpa biljetterna via internet, via de ”Köp Biljett”-knappar som finns vid varje showbeskrivning. Eller, om du är analog av dig, så kan du köpa biljetter över disk på de ställen som nämns i sidfoten av varje sida.

Vi har även bestämt oss för att ge ett tecken av uppskattning till Uppsalas glädjespridare – de som i vardagen får dig att le och skratta. De som ser humorn i det mundana. Vi har 500 showbiljetter att fördela bland dessa Uppsalas hjältar, men du måste berätta för oss vilka de är. Nominera Uppsalas glädjespridare här!

Nu ligger bollen på din planhalva! Vill du ha en fjärde upplaga av festivalen 2018, med ännu ytterligare scener och fler legendariska artister? I så fall, nämn festivalen för vänner, grannar, sysslingar och pysslingar! Länka till de programpunkter du gillar på Facebook och Twitter. Vi har bara skapat ramen och formen för festivalen – men det är du som kommer bestämma vår framtid! Gör det till en succé!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Uppsala Magic & Comedy