Lance Burton

Legendarisk Lyckönskning

Något som är nästan lika spännande som de artister vi lyckas boka till festivalen är de som vi nästan lyckas boka – de som gillar konceptet, överväger att komma, men som sen av olika skäl inte kan.

En av de vi tidigt talade med inför festivalen 2018 var Lance Burton ((Världsmästare vid FISM1982 i Lausanne)), som pensionerade sig 2010 efter att ha gjort 15.000 föreställningar i Las Vegas för sammanlagt över fem miljoner åskådare. Vi hade hört ett vagt rykte om att Lance vid sällsynta tillfällen fortfarande gjorde nån enstaka show, så vi chansade vilt – ett riktigt ”longshot” – och frågade om han kunde tänka sig att komma till Sverige. Om han, mot förmodan, skulle säga ”ja”, så skulle det varit ett ”scoop” av stor magnitud vilket skulle få magiintresserade från hela Europa att vallfärda till Uppsala. Till vår förvåning var svaret inte ett omgående ”nej”, utan upphetsande nog ville han fundera lite på saken. Ett par dagar senare kom svaret att även om han länge önskat besöka Sverige så trivdes han gott med att ha pensionerat sig från showbiz, och därmed var den saken avklarad.

Vår förfrågan måste ändå ha gjort nån slags intryck, för idag, många månader senare fick vi en video (här ovanför) från Lance Burton med hans lyckönskningar inför festivalen!

Titta gärna på mer av Lance Burton:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Uppsala Magic & Comedy