Tack!

2017-års festival är nu över.

De sista tre dagarna blev otroligt intensiva, men det flöt på precis som det ska tack vare ovärderlig hjälp från våra fantastiska volontärer och från våra arenor – Reginateatern, Uppsala Konsert & Kongress och Uppsala City.

Close Up Galan på Reginateatern var helt otrolig. En trollkarl som satt i publiken sade efteråt att det var den bästa Close Up Show han någonsin sett – och som trollkarl har han sett många! Tack kära artister, Reginateatern och publik! Tillsammans fick vi uppleva en helt unik show som fortfarande kan hålla en vaken på nätterna – Hur gör de egentligen?

I lördags var det dags för familjeshowen Upp-Sala-Bim i fullsatt sal på Uppsala Konsert & Kongress. Över 1000 barn och vuxna som fick se Markus Granseth, Tobbe Trollkarl och Gaston i högform. Tack för all magi och alla skratt! Dagen bjöd också på gatushower, Stå Upp Uppsala, Magiskola för barn, och avslutningsvis festivalens höjdpunkt, Galashow. Galashowen bestod av tio artister under två timmar. Nationella artister i kombination med artister från Portugal, Spanien och Australien. Återigen en full sal och 1000 personer som gav stående ovationer till regerande världsmästaren i magi, Hector Mancha, som fick äran att avsluta showen. Kärleken vi känner från er i publiken är ovärderlig!

Valborg spenderade vi så klart på stans gator och torg. Åtta helt kostnadsfria shower bjöd vi på, tillsammans med Uppsala City. Att möta varm, glad och positiv publik i valborgsstämning var helt fantastiskt. Space Cowboy, Gaston och Anders Flanderz som stod för showerna tyckte det var helt fantastiskt – och Space Cowboy som rest ända från Australien för att vara med på vår festival hoppas på att få komma åter nästa år. Det är valborg i Uppsala det!

Ett stort tack till festivalens huvudpartners Relation, Uppsala kommun och Världsklass Uppsala. Utan er ingen festival – och hur gör vi Uppsala roligare utan magi- och humorfestival?

Tack till alla partners och sponsorer, till volontärer och arenor. Tack till våra familjer och vänner som står ut med att vi lägger så mycket tid och kärlek på festivalen.

Och tack till er i publiken – utan er hade det varit väldigt tomt och tråkigt.

Kärlek från oss till Uppsala. Vi ses igen 2018!

Sprid magin!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Uppsala Magic & Comedy