inställt

Galashow

Inställt. Biljetter återlöses av UKK. 

Ett besök på festivalens Galashow ger dig en skön mix av magi och humor – med såväl svenska som internationella artister. Vi gästas av mentalisten Henrik Fexeus, komikern  Josefin Sonck, regurgitatorn Kieron Johnson och regerande världsmästaren i magi, Miguel Muñoz.

Vi utlovar en magisk kväll som leds av komikern Fredrik Andersson.

Showen presenteras i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress

Mer om artisterna 

Henrik Fexeus
Henrik är en av Sveriges mest kända psykologiska manipulatör, mentala illusionist och förmedlare av kunskap inom omedveten kommunikation och påverkan. Med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker drar han utsålda hus både som underhållare och kunskapsförmedlare, samt syns ofta i tv både i sina egna program och som expertgäst i andras. Henrik har vunnit sex internationella och nationella priser för sina framträdanden.

Henrik har fått höra att han skulle vara farlig, vilket han bestämt förnekar. Han beskriver istället sig själv som en trevlig och avslappnad kille som tycker om människor.

Josefin Sonck 
Josefin är en finlandssvensk komiker och skådespelare som började med standup 2014. Sedan dess har hon uppträtt på många av landets humorscener med sin smarta men lekfulla humor. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.

2018 tog hon hem priset som Årets Nykomling på Svenska Standupgalan. De senaste åren har man kunnat se henne i Släng Dig i Brunnen och på Comedy Central.

Kieron Johnson
Kieron är en engelsk trollkonstnär, uppfinnare och regurgitator med världen som arbetsplats.

Bland magiker är han känd som uppfinnare av fiffiga trollerilösningar. Han föreläser och uppträder på trollerifestivaler och magikongresser världen runt. Kieron har även kunnat ses i tv-program och talangjakter  i bl.a. Storbritannien, Tyskland och Italien.

Och undrar du vad en regurgitator är? Besök vår Galashow så får du se!

Miguel Muñoz – regerande världsmästare i magi
Miguel är en magiker med hela världen som sin arbetsplats. Han har tilldelats många fina priser. 2018 utsågs han till världsmästare i magi (Grand Prix Fism 2018).

Miguel har uppträtt på prestigefyllda Hollywood Magic Castle, London National Theatre, Teatro Circo Price i Madrid och Taipei National Theatre. Han har studerat teater- och cirkuskonst på London Circus Space och undervisar numera själv på  Ana Tamariz magiskola.

Fredrik Andersson
Fredrik Andersson anses vara en av Sveriges bästa skämtförfattare. Hans show Serial Joker vann pris som årets bästa föreställning på Svenska Standupgalan 2015. Andersson har arbetat med manus till många svenska humorprogram, såsom 100%, Extra! Extra!, Morgonsoffan, Veckans Nyheter och Parlamentet.