slutsålt

Invigningsshow

Välkommen till 2019-års invigningsföreställning av Uppsala Magic & Comedy!

Inte mindre än nio artister kommer under kvällen att bjuda på skratt, magi och förundran. Caroline Ravn är en av världens få kvinnliga magiker, eftertraktad såväl i Sverige som internationellt. Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och en utsåld teater i New York tar hon sig an publiken med charm, humor och elegans.

För kvällens humor står Elin Almén och Lasse Karlsson. Elin är en stand up-komiker med energi och utstrålning. Hon bjuder på humor som ofta börjar i igenkänning och slutar i absurda act outs. Lasse Karlsson har arbetat som komiker på heltid sedan 1992. Han har setts i flertalet tv-program, som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Snacka om Nyheter, Stockholm Live och Babben & Co.

Magikern Love Melander är svår att beskriva med ett ord. Illusionist, humorist, magiker, entertainer – allt stämmer och ändå är det inget som ger honom full rättvisa. Däremot kan man med två ord beskriva den upplevelse han alltid ger sin publik: ”Magiskt underhållande!”

Vi möter också magikerna Tom Stone, John-Henry, Martin Hansson och Leif Olberius. De arbetar tillsammans under namnet Mystique – ett trollkarlskollektiv som skapar unika och spännande akter i ett sällan skådat samarbete. Konstnärligt, nyskapande och magiskt!

Kvällen leds av Uppsalamagikern, tillika festivalens konstnärlige ledare, Johan Ståhl.

 

Uppsala Magic & Comedy