Ska du flytta i Uppsala?

Ska du flytta i Uppsala?

Ska du flytta i Uppsala ? När du flyttar ingår det att städa innan överlämnandet till nästa ägare. Kom ihåg att flyttstädning är ett villkor vid flytt och att det är säkrare att anlita en städfirma i detta fall. Förutsättningarna på platsen är viktiga för att genomföra att städningen utförs till kundens belåtenhet. Tänk på att tömma bostaden helt, inklusive skåp, lådor och garderober. Klistermärken och etiketter samt tejprester måste tas bort. Frysen måste avfrostas, så den är isfri och kan torkas på städdagen. Stäng kyl och frys och öppna dörrarna för ventilation. Ta bort krokar och spikar från väggar. Informera även innan städdagen om du önskar eventuella tillägg eller ändringar av boken. Garanti Vi lämnar alltid en garanti för våra städtjänster. 

Flyttstädning Uppsala

Vår  flyttstädning i Uppsala är en populär tjänst med konkurrenskraftiga priser. Att flytta är ett stort projekt. Att tömma en bostad och flytta till ett nytt hem tar både tid och energi. Det krävs också uppoffringar i ditt dagliga liv. Om du vill koncentrera dig på att flytta till ditt nya hem kan du lägga till uppgifterna på en städfirma. Du kan lämna den tunga och tidskrävande städningen till proffsen och fokusera all din energi på att starta ditt nya liv i din nya bostad.

Finns billig flyttstäd i Uppsala

Flyttstädning i Uppsala är prisvärd för alla plånböcker – du kommer alltid att få bästa möjliga resultat när du arbetar med Städfirma Sverige. Det beror på att vår prisvärda flyttstädning kommer att glädja alla som arbetar med oss. Testa oss först genom att begära en kostnadsfri offert. Du kan också använda vårt lättanvända formulär och e-post. Kontakta oss så skickar vi ett snabbt erbjudande med ett bekvämt beställningsformulär.

Städfirma Sverige erbjuder

  • Marknadsmässigt bra pris
  • Alltid snabba svar
  • Miljövänliga
  • Bemannade året om