Allergistäd till bra pris och kvalitet

Billigaste Allergistädningsföretaget

Med oss blir din allergistäd utförd. Vår städfirma använder unika städmetoder och lokal kunskap för att förebygga sjukdomar och allergier som orsakas av ohälsosam inomhusluft. Genom att skapa en miljö fri från kemikalier, kvalster och damm bidrar företaget till en bättre livskvalitet för både barn och vuxna.

Vår metod

Städmetoder

Sedan 2000  har vi jobbat med att ta fram en städmetod som är människovänlig, miljövänlig och ger personer möjlighet till friskvård direkt i det egna hemmet, på jobbet och i lokaler vi ständigt vistas.  

Vattenbaserad dammsugning

Genom vattenbaserad dammsugning filtreras luften och spridningen av damm och partiklar minskar. Smuts på golvet, damm i luften och kvalster i madrassen sugs upp i maskinen och stannar där tills städningen är klar och det hälls ut. Med specialutformade munstycken effektiviseras upptagningen och ger oslagbart resultat på mattor, madrasser, soffor och andra möbler som annars är svåra att få rena. 

Mobila teamet

Rengöring av mobila teamet i hem för allergier Ska du flytta till en annan lägenhet eller ett annat hus? Hade de tidigare invånarna en hund eller en långhårig katt? I så fall räcker det inte med vanlig flyttstädning – du måste ta bort djurhår och allergener som har fastnat i alla skrymslen och vrår. Vi desinficerar väggar, tak, golvlister, element, skåpsluckor och skåpinredningar, bakom tvättmaskiner, badkar, spisar, kylar och frysar och dammsuger naturligtvis med en allergidammsugare. Och alla ytor som kan våttorkas våttorkas. Tvättmedlen är skonsamma mot människor och miljö och är fläckavvisande.

Allergistädning av hemmet

Har du eller ditt barn kliande ögon eller näsa? Har du bekräftade allergier eller astma? Har du husdjur? Eller vill du bara göra allt du kan för att förhindra uppkomsten av allergier eller astma? Först och främst bör alla väggar, tak, golv, element, lister, hyllor, prydnadsföremål, inredningsdetaljer, gardiner, stoppade möbler och mattor dammsugas med en allergidammsugare. Tvätta och luftrengör mysiga filtar och örngott och rengör leksaker. Alla avtorkningsbara ytor ska blötläggas/torkas torra och tvättbara prydnadsföremål ska tvättas. Rummet städas sedan regelbundet enligt kundens önskemål om allergistädning för att säkerställa en inomhusmiljö fri från allergener och kemikalier.