Inställt pga Covid-19. Vi återkommer 8-17 april 2021. (Mer info)
inställt

Magic Dinner

Den 22 april arrangerar vi en magisk middag i samarbete med Eklundshof. Ni avnjuter en god middag och mellan rätterna bjuder vi på magi. Vi gästas av magikern Isidor och mentalisten Peter Gröning. Kvällen leds av vår egen Johan Ståhl.

Middagspaket inkl. show: 795 kr
Förrätt
Varmrätt
Kaffe och Eklundshofs tryffel
Magishow mellan förrätt – varmrätt samt varmrätt – kaffe.

Kompletterande dryckespaket: 270 kr
1 glas mousserande vid ankomst
2 glas vin till middagen


Mer om artisterna

Isidor
Isidor är en ung och nytänkande Göteborgsmagiker som hämtar stor del av sin inspiration utanför trolleriets gränser. På scen är han både trevlig och sympatisk men gör precis det han vill. Hans stil är teatralisk och komisk. Skratt och aha-upplevelser är självklara byggstenar i Isidors akt.

Förutom att Isidor har uppträtt på scener över hela Sverige har han tävlat i magi vid flera tillfällen, både nationellt och internationellt. I tävlingarna har han alltid hamnat i topp och har därför ett par guldpokaler från Svenska Mästerskapen i trolleri i bagaget samt en från Nordiska Mästerskapen. I Göteborgspostens framtidsspaning utsåg honom som en av de kommande stjärnskotten. Idag arbetar Isidor på Wallmans salonger.

Peter Gröning
Alla bär vi på hemligheter. Från triviala småsaker till det mest privata. Tankar vi aldrig någonsin skulle dela med andra. Lyckligtvis är våra hemligheter trygga inom oss själva. Eller är vi kanske lättare att genomskåda än vi anar? Detta är saker du kommer reflektera över i mötet med Peter Gröning.

Peter Gröning är skådespelare och tankeläsare, och har arbetat professionellt som artist sedan 1983. I mer än trettio år har han arbetat med drama och underhållning på teaterscener, film och TV. Peter har roat människor runt om i Skandinavien i alla upptänkliga miljöer och situationer, och nu även på Uppsalas magi- och humorfestival!

Johan Ståhl
Johan Ståhl är Uppsalabo men har hela världen som sin arbetsplats. Johan har satt upp många egna produktioner på flera att Uppsalas scener, senast publiksuccén Gula Grodan. Han har gjort 122 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood och kommit tvåa i VM.

Förutom professionell magiker är Johan även festivalens grundare och konstnärliga ledare.

· Magic Dinner ·

Lokal:
Tid:
19:00
Språk:
Genré:
Pris:
795 kr