Magiska Gottsunda

Välkommen till en magisk dag i Gottsunda Centrum och på Kulturpunkten!

Denna dag flyttar festivalen ut från centrala Uppsala till Gottsunda där vi välkomnar till en kostnadsfri dag full med magi. Dagens program bjuder på trolleri för de minsta, Close Up Show och workshop för de lite större – och en väldig massa ballongfigurer!

Under dagen möter du:

Johan Ståhl – magisk Uppsalabo med hela världen som sin arbetsplats. Johan har vunnit priser i London, Köpenhamn, Venedig, Peking, Atlanta, San Diego och Las Vegas. Han har gjort över 122 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood (magivärldens epicentrum). Förutom att vara underhållare och prisad trollkarl, så är Johan även festivalgeneral för Uppsalas magi- och humorfestival.

Tom Stone – en av magivärldens hetaste kreatörer, föreläsare och författare. Han reser jorden runt för att coacha andra trollkonstnärer hur de ska kunna bli ännu bättre, och han är huvudlärare i västvärldens första universitetsutbildning för trollkonstnärer.

Dozzie – den långa trollkarlen med den knöliga hatten får barnen att skratta gott med sin trollformel och sitt varma sätt. Det blir en klassisk trolleriföreställning för familjen med Frack, Trollstav och Kanin.

Ballongprinsessan – Hon har blivit utsedd till Sveriges bästa ballongskulptör sex år i rad och gör över 1000 olika ballongfigurer. I Gottsunda binder hon ballonger mellan 12 – 16.

Dagens program

12:00 – 16:00 Ballongprinsessan binder ballongfigurer, Gottsunda Centrum

12:00 – 12:20 Trolleriföreställning med Dozzie, Gottsunda Centrum

13:00 – 13:20 Trolleriföreställning med Dozzie, Gottsunda Centrum

14:00 – 15:00 Möt Tom Stone och Johan Ståhl och se dem trolla på riktigt nära håll, Kulturpunkten

15:00 – 15:30 Close Up Show, Kulturpunkten

15:30 – 16:00 Magiworkshop för ungdomar, Kulturpunkten

· Magiska Gottsunda ·

Lokal:
Tid:
12:00
Språk:
Pris:
Fritt inträde!
Uppsala Magic & Comedy